Markus Harju driver Dreaming People
Ett ljud- och musikproduktionsbolag som utvecklar och producerar ljud och musik för alla medieplattformar.
Du har hört hans arbeten på flertalet internationella kanaler, bl.a. MTV USA, för att inte nämna
NRJ och andra ledande kanaler i Sverige. Markus Harju, Blekingesonen ifrån det lilla samhället
Kallinge bor idag i Stockholm, femårigt utbildad inom ljudproduktion, driver företaget
Dreaming People och har samarbetat med producenter och låtskrivare världen över.
 
 
 
 
KONTAKTA GÄRNA
info@markusharju.se
 
 
Behöver du hjälp med ljudet?

Vill du veta hur man kan få dina låtar, din podcast eller ljudet i dina videos att matcha högsta nivån i branschen? Jag är alltid intresserad av nya projekt och samarbeten.

"Markus är alltid punktlig och professionell. Dessutom har han en brinnande kreativitet och har alltid lösningar på så gott som små och stora problem. Vi rekommenderar Markus till alla som får chansen att jobba med honom!"
"När jag knappt visste vad ett ljudkort var sökte jag runt på nätet efter någon som kunde förklara varför mina låtar inte låter som mina favoritartister. Jag hade ingen aning om vad mix och master var ens. Träffade Markus och här startade karusellen på riktigt! Jag blev bättre och bättre och Markus har hela tiden varit med och sett till att min musik låter perfekt. Han har även assisterat mig vid möten med managers och skivbolaget Warner Music. Kort och gott har Markus alltid hjälpt mig med allt tekniskt kring musiken så det låtit exakt som jag vill, han har till och med inspirerat mig till att öka min egna förmåga inom området."
"När man jobbar med Markus kan man förvänta sig den där sällsynta, svårhittade killen som inte bara utför uppdragen man ger honom utan också verkligen deltar i alla aspekter i och runt ens projekt. Han övergår snabbt till den där viktiga stöttepelaren man inte vill förlora."